سوالات نانوای نان سنتی لواش فنی و حرفه ای
تعداد سوالات: ۱۷۲
تعداد صفحات جزوه: ۶۷
فرمت: pdf
تمامی سوالات دارای جواب می باشد.
برخی از سوالات بسته:
گلوتن در نان به چه معناست؟
۱- کشش
۲- چسبندگی *
۳- عطر
۴- طعم
مشروط کردن گندم به چه معناست؟
۱- نم زدن گندم *
۲- خردکردن
۳- بوجاری
۴- الک کردن
مصرف آب سوخت موجب کدامیک از عوارض زیر در نان می شود؟
۱-خمیر سفت می شود
۲-کاهش الاسیته خمیر می شود
۳-موجب کاهش حجم نان می شود
۴-سفتی کاهش الاستیسیته و کاهش حجم خمیر *
چه عواملی باعث افزایش بازدهی خمیر می گردد؟
۱-پایین بودن رطوبت آرد – الک کردن و مخلوط کردن
۲-مصرف آب حاوی کلسیم و منیزیم بالا
۳-ذخیره کردن مناسب آرد – مصرف آردهای حاوی گلوتن و پروتئین بالا*
۴- پایین بودن رطوبت آرد – الک کردن و مخلوط کردن – مصرف آب حاوی کلسیم و منیزیم بالا – ذخیره مناسب آرد – مصرف آردهای حاوی گلوتن و پروتئین بالا
کدام یک از موارد ذیل جز مواد اصلی تولید نان محسوب نمی شود؟
۱-آب
۲-نمک
۳-آرد
۴-آرد سویا *
کدام مورد ذیل سبب افزایش حجم نان در زمان پخت می شود؟
۱-انبساط گازهای تولید شده
۲-بخار شدن رطوبت موجود
۳-تصعید الکل موجود
۴-گاز تولیدی ، تبخیر رطوبت خمیر ، تصعید الکل موجود *
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
ثبت دیدگاه

قیمت : |
30000 تومان |
تعداد فروش : | 0 فروش |
حجم فایل : |
12.5 مگابایت |
فرمت : |
|
تاریخ انتشار : | 25 بهمن 1403 |
آخرین بروز رسانی : | ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ |
فایل راهنما : | پس از دانلود و قبل از استفاده از حالت فشرده خارج نمایید (با برنامه winrar). |
ارسال توسط: |
marmeiloo |
امتیاز : |
|
0 فروش